20 September 2019

De collega's 3.0: van Salzburg naar Deinze zonder vliegen!

door Zomer Zonder Vliegen
Inspiratie
20 September 2019

De collega's 3.0: van Salzburg naar Deinze zonder vliegen!

door Zomer Zonder Vliegen

šŸ’šĀ Zomer Zonder Vliegen presenteert: de Collega's 3.0 - Zonder VliegtuigĀ šŸ“½!

Heel wat collega's en vrijwilligers van de Noord-Zuid-organisatieĀ Broederlijk DelenĀ kozen er afgelopen zomervakantie bewust voor om op een alternatieve manier te reizen. Of het nu met de trein, met de boot of met de fiets was, dicht bij huis of iets verder weg, ze kwamen allemaal terug met fantastische verhalenĀ šŸ˜!

Campagne- en communicatiemedewerker Zynke ging met de nachttrein naar BrianƧon in de Alpen. Beleidsmedewerker Dirk zocht het niet te ver en sloeg zijn tent op aan de oevers van de Semois in onze Ardennen. Teamcoƶrdinator Marijke belandde bijna per toeval op de trein van Salzburg naar Deinze - wie doet haar dĆ”t na? Programmaverantwoordelijke Leen scheepte met haar gezinnetje dan weer in op de boot naar CorsicaĀ - de kinderen waren in de wolken met het dol-fijne reisgezelschapĀ šŸ¬!

Check meer foto's, verhalen en tips over de zomer zonder vliegen van vele andere collega's bij Broederlijk Delen op de website van de organisatie en daag je collega's op jouw werk uit om volgende zomer ook Collega's 3.0 te wordenĀ šŸ’ŖšŸ’š!