20 March 2020

De Macchu Pichu of de Muur van Geraardsbergen?

door Toby (Zomer Zonder Vliegen)
Inspiratie
20 March 2020

De Macchu Pichu of de Muur van Geraardsbergen?

door Toby (Zomer Zonder Vliegen)

Ik zat een tijd op Tinder. ik moet eerlijk zijn, echt een inslaand succes was dat niet wat aantal matches betreft. Mijn profielfoto was er één met mijn bling bling racefiets. Een afknapper misschien voor de vrouwen aan de andere kant. Lycra was nochtans niet te zien, laat staan een spannend truitje met reclame voor de plaatselijke drankenhandelaar of bouwhandel. 

Iedereen zijn hobby is reizen en ik zag nog nooit zoveel foto’s van de Macchu Pichu passeren als tijdens het swipen op de dating app, het was hilarisch. Die oude Inca-stad is een populaire plek voor het trekken van profielfoto’s, me dunkt -  ik heb de Macchu Pichu gedaan, ik maakte er een selfie, dus ik ben

Ik miste ze, profielfoto’s met op de achtergrond de basiliek van Scherpenheuvel, de stroopfabriek van Borgloon, het slot van Beersel of de Muur van Geraardsbergen - om van het Hellend Vlak van Ronquières nog maar te zwijgen - You have a match! En als er dan nog een fiets opstaat: Superlike, zonder twijfel!