12 June 2020

Zomer Zonder Vliegen te gast op De UITstap!

door Zomer Zonder Vliegen
Nieuws & Info
12 June 2020

Zomer Zonder Vliegen te gast op De UITstap!

door Zomer Zonder Vliegen

 De UITstap: website en digitale reisbeurs op woensdag 17 juni!

Vakantie in eigen land. Genieten van vrije tijd in de buurt. Onze regio is bezaaid met mooie plekjes en bezienswaardigheden – vaak onbekende, verborgen of vergeten parels. Ook de weg er naartoe kan een attractie zijn. Denk aan de vele fantastische fiets- en wandelroutes. De UITstap is een initiatief van Trage Wegen vzw en zet je kwiek op weg.

De UITstap is niet alleen een gloednieuwe website met tips, trucs en ervaringen voor een geslaagde vakantie dichtbij huis, het is ook een reisbeurs! Persoonlijke hulp nodig? kom naar de digitale reisbeurs op woensdagmiddag 17 juni... Zomer Zonder Vliegen is één van de gasten! 

Website & reisbeurs

Organisator Trage Wegen vzw: "Met ons nieuwe project De UITstap verzamelen we succeservaringen over reizen dichtbij huis maar berichten we óók over de valkuilen die er soms zijn. We bedenken oplossingen. We spreken het beleid en de huidige commerciële aanbieders aan over wat er anders of beter georganiseerd kan worden. Dat doen we niet alleen. Samen met een aantal partners ijveren we voor een beter én alternatief aanbod om je tijdens je uitstappen te verplaatsen."

Benieuwd geworden? Sluit aan op 17 juni van 13u tot 16u bij de digitale reisbeurs de UITstap. Naast Trage Wegen vzw zelf en Zomer Zonder Vliegen zijn de andere gasten: Netwerk Bewust Verbruiken, Grote Routepaden en TreinTramBus

Meer info: www.de-uitstap.be