MEET THE CREW

TOBY

Over mij..

Toby, fietser-schrijver-minimalistische reiziger. Europa - tot in de verste uithoeken - is mijn speeltuin maar ik beweeg me graag zo CO2-loos mogelijk door die speeltuin. De fiets? De beste machine ooit door mensen uitgevonden! Een zomer zonder vliegen, de zomer van je leven? Exact!

Terug..

PETER PAUL

Over mij..

Als Hollander in België ben ik altijd een beetje in het buitenland. Gedreven door mijn geloof in een duurzame en rechtvaardige toekomst roep ik het liefst door een megafoon vanaf de barricades, maar wil ik voor Zomer Zonder Vliegen ook weleens door een microfoon praten. Oh ja: vliegen is voor vogels!

Terug..

NELSON

Over mij..

Geen berg te hoog voor mij, ik loop ze zonder moeite op en af. Ik reis er wel zonder vliegtuig naar toe en hoop jullie mee te krijgen!

Terug..

LEEN

Over mij..

Ik hou van de bergen en andere culturen, maar dan wel zonder een oninteressante vliegtuigreis die gletsjers laat smelten en gemeenschappen laat leiden onder de klimaatverandering. Bovendien is onderweg zijn minstens even leuk als de bestemming! Reden genoeg om me in te zetten voor een andere manier van reizen.

Terug..

MILEEN

Over mij..

Een positieve boodschap brengen, alternatieven aanbieden en bewustwording creëren vind ik zeer belangrijk. Ik ben al vaak met de trein, fiets of al liftend op reis gegaan, zeer goede herinneringen aan! En je hoeft niet ver te gaan om prachtige natuur te hebben, zoals hier op de foto in de Ardèche.

Terug..

ANNELIEN

Over mij..

Veel van mijn vrienden proberen klimaatbewust te leven: minder vlees eten en meer met de fiets rijden. Fantastisch! Toch begon ik me ook steeds bewuster te worden dat minder vliegen voor velen een moeilijkere stap is. Met ZZV wil ik niet alleen mijn vrienden maar iedereen een duwtje in de rug geven de alternatieven voor vliegreizen te herontdekken!

Terug..

FREDERIK

Over mij..

Klimaatnerd en muzikant. Professioneel bezig met het kritisch analyseren van klimaatbeleid, wat ook leidt tot voortschrijdend inzicht in mijn persoonlijke leven. Het in vraag stellen van mijn manier van reizen is daar een mooi gevolg van. Deze zomer plan ik mijn eerste echte Zomer Zonder Vliegen.

Terug..

AMIRA

Over mij..

Ik ben praktisch elk weekend... op weekend want ik ben niet weg te slaan uit de natuur. En er zomaar overvliegen, dat zou toch zonde zijn?

Terug..

BART

Over mij..

Op een luchtige manier een zeer ernstig thema op tafel brengen... Onze reiswijze moet veranderen! Op een inspirerende manier het enthousiasme bij jullie aanwakkeren... Onze reiswijze kán veranderen! Hiervoor engageer ik mij bij Zomer Zonder Vliegen! Zonnige groeten... vanop de fiets!

Terug..

CONTACT

  • Zomer Zonder Vliegen werd gelanceerd in het voorjaar van 2018. De vereniging draait volledig op vrijwilligersengagement. Zomer Zonder Vliegen is een vereniging Zonder Winstoogmerk.
  • www.zomerzondervliegen.be
  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • Youtube
  •  
  • DIENSTMEDEDELING: Zomer Zonder Vliegen is eind 2021 definitief geland. Onze site blijft wel nog even online, maar er wordt niet meer geupdatet! Meer info over de landing hier.